Over ons

 

Als u op zoek bent naar de laatste Adidas Yeezy Boost, blader dan gewoon door onze uitgebreide YEEZY collectie. We hebben een breed scala van YEEZY van 350 tot 750 en 950 en voegen het hele jaar door nieuwe YEEZY, NMD, NIKE toe. Churesh.com is een vooraanstaande online wereldwijde verkoper. Wij zijn gespecialiseerd in Adidas YEEZY Boost. In feite hebben we alle vrouwen, de mannen Yeezy boost in voorraad en het is beschikbaar voor directe verzending, zodat we uw adidas yeezy boost snel op uw deur kunnen leveren in een kwestie van dagen niet weken! Onze Adidas YEEZY Boost is van de hoogste kwaliteit en goedkope prijs. Behandel uzelf en laten we winkelen.

 

 

 

Die nerveuze of ongemakkelijke met het maken van een online aankoop, hoeven niets te vrezen bij het winkelen op churesh.com. Op churesh.com worden alle transacties verwerkt met 256 bit SecureTrust SSL-encryptie, zodat uw informatie privé en niet beschikbaar is voor potentiële hackers en identiteitsdieven. Bij het plaatsen van een bestelling bij churesh.com kunnen klanten er zeker van zijn dat de geselecteerde artikelen op voorraad zijn en op dezelfde werkdag verzonden worden. Bij churesh.com worden bestellingen niet alleen gegarandeerd geleverd maar worden ze snel gegarandeerd.

Onze belofte aan u

Wij garanderen dat alles wat we verkopen, nieuw is.
Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.
Wij verkopen niet namaak, kopieën, parallelle invoer, seconden of verspilde artikelen.
Wij zijn gepassioneerd voor uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.
Wij kiezen voor de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en uitstekende waarde te bieden.
Wij toevoegen voortdurend nieuwe artikelen op deze website, dus kom snel weer naar ons.

Werk uren

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op onze site winkelen.
Onze kantooruren voor klantenservice zijn van 9:00 tot 17:00 uur, van maandag tot en met vrijdag, exclusief Engels feestdagen.
Wij streven ernaar om binnen een werkdag te reageren op uw e-mails en telefoongesprekken.

Als u nog vragen hebt, opmerkingen, of gewoon zin heeft om te chatten, aarzel dan niet neem-contact-met-ons-op. Wij zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de beste winkelervaring mogelijk heeft.