Privacybeleid

 

Dit privacybeleid geeft de basis aan waarop we persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen of die u aan ons verstrekken, verwerken. Lees het volgende aandachtig door.

Informatie die we over u kunnen verzamelen:

Wij kunnen de volgende informatie over u verzamelen en verwerken:

Informatie die u ons geeft. U kunt ons informatie geven door formulieren op onze site in te vullen of door ons telefonisch, per e-mail of anders te wijzigen. Dit bevat informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert om onze site te gebruiken, een product te zoeken, een bestelling op onze site te plaatsen, deel te nemen aan de churesh.com, een competitie, promotie of onderzoek in te voeren en wanneer u een probleem rapporteert met onze site. De informatie die u ons geeft, kan uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, financiële en creditcardgegevens bevatten.

De volgende informatie kan worden verzameld, maar wordt geanonimeerd en bevat geen informatie waaruit u kan worden geïdentificeerd:

• Technische informatie, inclusief het internetprotocol (IP) adres van uw computer, uw inloggegevens, browser type en versie, tijdzone instelling, browser plug-in types en versies, besturingssysteem en platform; en

• Informatie over uw bezoek, inclusief de volledige Uniform Resource Locators (URL) clickstream naar, via en van onze site (inclusief datum en tijd); Producten die u hebt bekeken of gezocht Pagina-reactietijden, downloadfouten, lengte bezoeken op bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie (zoals scrollen, klikken en muisoverschrijvingen) en methodes die worden weggezocht van de pagina en elk telefoonnummer dat ons klantenservicenummer belt.

 

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens

Persoonlijke informatie die u verstrekt wordt alleen door ons gebruikt voor de volgende doeleinden:

• Om uw winkelervaring op onze website te verbeteren

• Uw bestelling verwerken

• Met uw toestemming, u op de hoogte te stellen van producten of speciale aanbiedingen die van belang kunnen zijn voor u

 

Delen van informatie

Wij verkopen niet of delen uw informatie op andere wijze met derden. Wij gebruiken uw informatie uitsluitend zoals vermeld in dit beleid.

 

Openbaarmaking van uw informatie

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens delen met leden van de groep churesh.com, wat betekent dat onze dochterondernemingen, onze ultieme houdstermaatschappij en haar dochterondernemingen.

Als we zaken of activa verkopen of kopen, kunnen wij dergelijke informatie aan de potentiële verkoper of koper van dergelijke zaken of activa bekend maken, zoals redelijkerwijs vereist is.

 

Where we store your information

All information you provide to us is stored on our secure servers. Any payment transactions will be encrypted using SSL technology. Where we have given you (or where you have chosen) a password which enables you to access certain parts of our site, you are responsible for keeping this password confidential. We ask you not to share a password with anyone.

Unfortunately, the transmission of information via the Internet may not be completely secure. Although we will do our best to protect your personal information, we cannot guarantee the security of your data transmitted to our site; any transmission is at your own risk. Once we have received your information, we will use strict procedures and security features to prevent unauthorised access.

 

Cookies

We use cookies to keep track of your current shopping session so that you may retrieve your shopping basket at any time, and to personalise the contents our website as well as to ensure a consistent experience. We also use cookies to track how visitors interact with our website to monitor how we are performing.

Er worden geen persoonlijk identificeerbare informatie opgeslagen in deze cookies.

Voor de volledige technische uitleg, lees meer over cookies die op onze site worden gebruikt.

Als u deze cookies wilt verwijderen, kunt u dit doen door deze instructies te volgen.

 

Emails

We haten ook junk mail!

Wij zullen u emailen om uw bestelling te verwerken en daarna om u voor te stellen aan de voordelen van ons loyaliteitsprogramma. Alleen churesh.com zal uw emailadres gebruiken. Wij zullen uw e-mailadres of persoonlijke gegevens nooit doorgeven aan een derde voor marketingdoeleinden. Wij leveren uw e-mailadres aan leveringsdiensten met als doel het verzenden van bijhouden van uw tracking voor uw levering.

U kunt op elk moment uitschrijven

Wanneer u lidmaatschap van de churesh.com e-mail nieuwsbrief, kunt u op elk gewenst moment uitschrijven door te klikken op de uitschrijven link die onderaan elk bericht dat we verzenden. Of u kunt een bericht sturen naar onze klantenservice en wij zullen u uitschrijven.

 

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites die niet door ons eigendom zijn of worden geëxploiteerd. Wij hebben geen controle over, aanbevelen of onderschrijven en zijn niet verantwoordelijk voor deze sites of hun inhoud, producten, diensten of privacybeleid. Raadpleeg het privacybeleid van de website van derden om te begeleiden over de werking, de functie en het beheer van die website. U moet ook zelfstandig de authenticiteit beoordelen van een website die verschijnt of beweert dat het een van onze sites is (waaronder die gekoppeld zijn aan een e-mail).

 

Wijzigingen in dit beleid

Wijzigingen die wij in de toekomst aan ons privacybeleid kunnen doen, worden op deze pagina geplaatst en, indien van toepassing, per e-mail aan u meegedeeld. Controleer alstublieft regelmatig om eventuele updates of wijzigingen in ons privacybeleid te zien en hoe ze u van invloed zijn.

Jou rechten
De Wet bescherming persoonsgegevens (de wet) heeft verschillende bepalingen die ervoor zorgen dat elke persoon die toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens moet voldoen aan strikte regels.

De wet biedt de volgende principes, die we altijd volgen:

• Wij verwerken uw gegevens tamelijk en wettelijk.

• Wij verkrijgen uw gegevens alleen voor specifieke en wettelijke doeleinden, en gebruiken ze niet voor enig ander doel.

• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens die relevant zijn, relevant en niet buitensporig zijn ten opzichte van het doel waarvoor deze wordt gehouden• Wij zullen ervoor zorgen dat de persoonsgegevens die relevant zijn, relevant en niet buitensporig zijn ten opzichte van het doel waarvoor deze wordt gehouden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens nauwkeurig zijn en zo nodig bijgehouden worden.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens niet langer worden bewaard dan nodig is voor dat doel.

• Wij zullen ervoor zorgen dat persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig uw rechten krachtens de wet.

• Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beschermen tegen enige vernietiging, schade of verlies.

• Wij zullen uw persoonsgegevens niet buiten de Europese Economische Ruimte overbrengen, tenzij dat land of gebied een adequaat beschermingsniveau waarborgt.

 

Neem contact met ons op

Eventuele vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid zijn welkom en u kunt  email us Via onze pagina 'Contact'.